BRILLEGLASS TILPASSET VÅR DIGITALE HVERDAG GIR

REDUSERT ØYETRETTHET OG ØKT KOMFORT

Aktivitetsglass fra BBGR reduserer øyetretthet og gir økt komfort ved alle typer skjermbruk. I kombinasjon med Neva™ Max Blue UV forbedres kontrastene på skjerm, og gir beskyttelse mot blått lys .

 

EasyWork™ Progressive

EasyWork Progressiv er et aktivitetsglass spesielt tilpasset for de som i tillegg til godt syn på skjerm og tastatur også trenger å se skarpt på lenger avstand.

 

 

EasyWork Progressiv er et fleksibelt aktivitetsglass som gir godt syn på skjerm, men også lenger ut i rommet.

EasyWork MD

EasyWork MD er først og fremst beregnet for godt syn på nær og mellomavstand. Gir komfortabelt og bredt synsfelt på normal skjermavstand, og ergonomisk korrekt kroppsholdning.

 

 

Med EasyWork oppnår du korrekt hodestilling foran skjerm, som forebygger belastningsskader på nakke og skuldre.

Pulseo Enstyrkeglass

Pulseo er vår nye generasjon enstyrkeglass, spesielt utviklet for unge voksne i aldersgruppen 18-40 år. En svak økning av pluss styrke i nedre del av glasset gir øynene avlastning og mindre øyestress, bl a ved bruk av ulike digitale enheter.

Pulseo er den nye generasjonen enstyrkeglass som roer ned øynene ved langvarig bruk av bl.a smarttelefoner og nettbrett.

EasyFun™ for de unge

EasyFun™ er en perfekt løsning for yngre brillebrukere i vår digitale hverdag.

Gir økt komfort og bedre kontrast på alle typer digitale skjermer.

EasyFun™ beskytter mot en del av det blå lyset som forårsaker øyetretthet og dårligere kontrast ved langvarig skjermbruk.